Mobila bucatarii in 2015

Tendintele in 2012 pentru bucatarii sunt tendintele stilului modern. In 2015 moda de bucatarii moderne aduce schimbari in designul de interior, incepind de la culori pina la mobilier. Pentru bucatarii, cele mai potrivite sunt culorile vii. In 2015 intra in voga culorile violet, rosu, verde si albastru. Pentru ca gatitul sa devina o placere, designul bucatariei dvs. trebuie sa reflecte personalitatea dvs.

Iata doua sugestii pentru o bucatarie de vis in 2015:

- Bucatarii in stil minimalist. Este o bucatarie, eleganta, moderna datorita materialului din care este produsa. Daca alegeti un asa stil de bucatarie apelati la accesorii colorate deoarece aceasta are u nuanta inchisa.

- Opteaza in 2012 pentru o bucatarie simpla si jucausa care capteaza atentia cu ajutorul culorilor sale vii. Designul acestor bucatarii inglobiaza aproape toate tipurile de sertare, rafturi, inchise, fara usa sau cu sticla. Frumusetea acestui mobilier va fi si mai mult evidentiata intr-o bucatarie cu pereti albi.

Daca doriti un mobilier modern pentru bucatariile dvs, inspirativa din modelele de bucatarii moderne de la mobilalacomanda.md.

Mobila bucatarii in 2015