Bucatarie ergonomica

Bucataria este spatiul unde iti petreci o mare parte a timpului si in care faci cele mai multe lucruri: gatesti, speli, maninci, iti bei cafeaua. Din aceasta cauza trebuie sa ai o mobila de bucatarie si o bucatarie ergonomica. O bucatarie ergonomica inseamna o bucatarie confortabila cu un design placut.

In primul rind trebuie sa fie bine delimitate zonele de lucru ale bucatariei: zona de gatit, zona de depozitare,zona de spalat. Atunci cind optezi pentru bacatarii la comanda fii atent la proiectul bucatariei, aceasta trebuie sa aiba zone usor accesibile, cu diverse rafturi si dulapuri in care sa depozitezi tot de ce ai nevoie. Ergonomicitatea unei bucatarii se caracterizeaza prin trei caracteristici:

- Eficienta cit de bina se deschid usile dulapurilor si sertarelor, cit de des trebuie sa te intinzi sau sa te ghemuiesti atuci cind vreai sa te folosesti de ceva.

- Comoditatea ai suficient loc pe masa unde pregatesti bucatele, ai o pozitie corecta atuci cind pregatesti.

- Siguranta la proiectarea unei bucatarii la comanda ai in vedere siguranta mobilierului mai ales in cazul in care ai copii mici. Incearca sa elimini virfurile si colturile ascutite si opteaza pentru margini rotungite.

MobilaLaComanda.md va asigura un mobilier de bucatarie cit mai argonomic si mai sigur, personalizat si special caracteristic nevoilor dvs.

Bucatarie ergonomica