Materialele folosite in producerea mobilei la comanda

Atunci cind alegi o firma sau alta de mobila, trebuie sa te interesezi si de materialele folosite in producerea mobilierului. MobilaLaComanda.md foloseste materiale de inalta calitate, cu un control strict al calitatii: PAL melaminat, MDF vopsit, MDF infoliat (MDF pelicula). Punem la dispozitia clientului o varietate mare de culori ale acestor materiale, astfel creem bucataria, sufrageria, dormitorul, baia pe care ti-ai dorito.

PAL-ul melaminat sau asa numitele placi aglomerate laminate este disponibil intr-o varietate mare de texturi si culori. Mobilierul din PAL melaminat au o rezistenta ridicata la umezeala, astfel noi recomandam realizarea usilor de mobilier si a fonturilor de sertare din pal. Pentru bucatarii noi folosim PAL melaminat, canturi de calitate ABS, blaturi si usi din MDF vopsit sau pelicula. Culorile pentru carcasa bucatariei, usi si blatul termorezistent pot fi alese fara costuri suplimentare.

Mobila de sufragerie, biblioteci, mobila de dormitor la fel pot fi realizate din PAL cu unele fete sau fonturi din MDF vopsit. Pentru camera copiilor sunt recomandate la fel canturile ABS rezistente si PAL melaminat, iar fetele din MDF vopsit pentru a crea o atmosfera jucausa si interesanta cu ajutorul culorilor.

Materialele folosite in producerea mobilei la comanda