Mobila potrivită pentru camera copilului tău

Pentru ca copilul tău să crească sănătos şi să se dezvolte normal este importantă atmosfera in care acesta işi petrece timpul, se odihneşte, joacă sau doarme. Mobila pentru copii trebuie să fie in primul rind adaptată la necesităţile şi cerinţele copilului, in primul rind să aibă un grad inalt de siguranţă, să fie funcţională şi durabilă.

Mobilierul potrivit pentru camera copiilor include: patul, dulap pentru hăinuţe, dulap pentru jucării, masuţă pentru schimbatul scutecelor in cazul bebeluşilor, masă pentru scris in cazul copiilor mai mărişori. Atunci cind alegi mobila pentru copilul tău optează pentru mobilă la comandă,deoarece astfel vei putea personaliza camera copiilor şi poţi să-ţi asiguri in acelaş timp un grad mai inalt de siguranţă. Un rol important il au inălţimea patului şi saltelei, trebuie să evitaţi riscul căderei, mobila trebuie să fie potrivită copilului şi să nu aibă colţuri. De-asemenea optaţi pentru materiale naturale şi antialergice.

MobilaLaComanda.md vă oferă o gamă largă de modele de piese de mobilier potrivite copiilor dvs. o gamă mare de culori şi posibilitatea de a alege design-ul dorit, pentru ca copilul dvs. să se poată simţi in largul său şi in siguranţă atunci cind se află in camera sa.

Mobila potrivită pentru camera copilului tău